Continu verbeteren

Met performance management meet je continu prestaties, kosten en risico’s om continu te verbeteren zodat gewenste resultaten daadwerkelijk worden behaald. Voorbeeldvragen zijn: dragen je assets optimaal bij aan je primaire proces, en daarmee aan de organisatiedoelstellingen? Worden de vereiste doorlooptijd, betrouwbaarheid en productiviteit gehaald? Kan je organisatie méér uit de assets halen? Hoe optimaliseer je je assets op het raakvlak van techniek, proces en gebruik?

Stilstand is achteruitgang, dat geldt ook voor de prestaties van je assets. Compris heeft veel ervaring op het gebied van prestatiemetingen en met het continu verbeteren van de asset performance. Door de prestaties te blijven toetsen aan de asset management doelstellingen, zorg je voor niet alleen voor een efficiëntere bedrijfsvoering maar ook voor een hogere klanttevredenheid.

Compris biedt organisaties een helpende hand bij het verbeteren van de asset performance. Of het nu gaat om nieuwe of reeds aangeschafte assets, samen stellen we testplannen op, analyseren we de situatie via een GAP- of oorzaak-effect analyse en voeren we acceptatietesten uit. Net zolang tot het equipment voldoet aan de gestelde performance-eisen.

Frank Schouten
Asset Management Professional- Business Development
Wil je meer weten over dit onderwerp, neem dan contact op met deze asset management professional.
Meer informatie / Neem contact op

Compris laat ‘asset management’ voor organisaties werken. Onze 30 asset management professionals zorgen ervoor dat organisaties de regie over hun complexe infrastructuur, productie- en logistieke systemen (terug)krijgen waardoor deze organisaties kunnen excelleren. We hebben oog voor de mensen die ermee werken en bewijzen daar onze meerwaarde als ervaren asset managers met ‘people skills’. Meer informatie