Succesvolle samenwerking met onze interim asset management professionals

Onderhoudsmanagement, contractmanagement en effectief datamanagement zijn van essentieel belang voor uw organisatie. Naast de juiste tooling heeft u geschikte kennis, competenties én capaciteit nodig. En daar wringt het voor veel organisaties. Goed personeel is schaars en vaak niet direct beschikbaar. Onze interim professionals bieden uitkomst.

Onze assetmanagers, contractmanagers en technisch specialisten hebben de juiste kennis in huis, zijn kritisch, denken mee en gaan direct aan de slag. Of het nu gaat om projecten of juist om het tijdelijk invullen van een vacature, onze interim professionals zijn direct inzetbaar binnen uw organisatie.

Asset managers

Met regie over uw assets verhoogt u het asset prestatieniveau en beheerst u risico’s en kosten. Duurzaam asset management kijkt verder dan het onderhouden van assets. Onze asset managers weten dat als geen ander en hebben de juiste expertise om uw asset management systeem verder in te richten.

Contractmanagers

Uw organisatie succes is ongetwijfeld ook mede afhankelijk van servicepartijen en leveranciers. De sleutel tot succes is het maken van heldere afspraken om gestelde doelen te behalen. Onze contractmanagers bieden uw organisatie overzicht over de lopende contracten, monitoren en beheersen huidige contracten en geven waardevolle input bij het sluiten van nieuwe contracten. Ook kunt u onze professionals inzetten bij inkoopprojecten zoals aanbestedingen en outsourcing.

Energiespecialisten

Energiemanagement wordt voor steeds meer organisaties van essentieel belang. Wilt u ook aantonen dat uw organisatie vooroploopt en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan? Dan kunt u rekenen op onze interim energiespecialisten. Zij helpen uw organisatie bij het inrichten van het energiemanagementsysteem dat u nu en in de toekomst helpt bij het voldoen aan uw energiedoelstellingen.

Procesoptimalisatie binnen handbereik

Bij Olam heeft onze interim professional de openstaande functie bij de Technische Dienst tijdelijk vervuld.