Interim assetmanagement professionals

Onderhoudsmanagement, contractmanagement en effectief informatiemanagement zijn van essentieel belang voor een organisatie. Naast de juiste tooling heb je de juiste kennis, competenties én capaciteit nodig. En daar wringt het voor veel organisaties. Goed personeel is schaars en vaak niet direct beschikbaar. Onze interim professionals bieden uitkomst.

Onze assetmanagers, contractmanagers en technisch specialisten hebben de juiste kennis in huis, zijn kritisch, denken mee en gaan direct aan de slag. Of het nu gaat om projecten of juist om het tijdelijk invullen van een vacature, onze professionals zijn direct inzetbaar.

Asset managers

Door effectief regie op assets te voeren verhoog je het asset prestatieniveau en beheers je risico’s en kosten. Duurzaam assetmanagement kijkt verder dan het onderhouden van assets. Onze asset managers weten dat als geen ander en hebben de juiste expertise om het assetmanagementsysteem van jouw organisatie verder in te richten of te optimaliseren.

Contractmanagers

Het succes van jouw organisatie is ongetwijfeld ook mede afhankelijk van servicepartijen en leveranciers. De sleutel tot succes is het maken van heldere afspraken om gestelde doelen te behalen. Onze contractmanagers bieden inzicht en overzicht over de lopende contracten, monitoren en beheersen de huidige contracten én geven waardevolle input bij het sluiten van nieuwe contracten. Onze professionals daarnaast bekend met inkoopprojecten zoals aanbestedingen en outsourcing.

Energiespecialisten

Energiemanagement is van essentieel belang. Wil je aantonen dat jouw organisatie vooroploopt en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan? Dan kun je rekenen op onze interim energiespecialisten. Zij helpen organisaties met het inrichten van het energiemanagementsysteem.

Procesoptimalisatie binnen handbereik

Bij Olam heeft onze interim professional de openstaande functie bij de Technische Dienst tijdelijk vervuld.