Over Compris

Meesters in beheer

Compris is gespecialiseerd in asset management. Wij helpen onze opdrachtgevers excelleren door hen de regie (terug) te geven over hun complexe systemen.

Regie op assets

Zodra een machinepark, transportsysteem of tunnel wordt neergezet en onderdeel wordt van de bedrijfsvoering, is het een ‘asset’. Op dat moment nog nieuw, interessant en vol in het vizier. Maar wat levert het je eigenlijk op? En later, als je asset al jaren in gebruik is: krijgt het dan nog wel de aandacht die het verdient? Of gaan de bellen pas rinkelen als de prestaties al onder de maat zijn?
Meer informatie

Onze visie en missie

Een organisatie die haar assets onder controle heeft, ervaart rust in de tent, biedt een veilige en prettige werkomgeving aan zijn medewerkers en heeft de ruimte om te innoveren en te excelleren. Het is onze missie om organisaties te helpen in het (terug)geven van de regie over hun assets.

Onze visie is dat de bedrijfsvoering van organisaties verbetert door het professionaliseren van haar asset management organisatie. Dit kan dusdanig succesvol zijn dat organisaties zich daarmee kunnen onderscheiden van concurrenten. Professioneel kijken naar asset management betekent erkennen dat asset management trajecten synoniem staan voor verandertrajecten, erkennen dat de mensen in je organisatie het verschil maken én erkennen dat samenwerken een must is. Deze zienswijze trekken wij door in al ons denken en handelen bij onze opdrachtgevers.

Professionals

Onze professionals hebben stuk voor stuk een passie voor het asset management vak. Zij bezitten ruime kennis en ervaring op het gebied van beheer en onderhoud, veelal in combinatie met een brede achtergrond in techniek, IT, bestuurskunde en/of bedrijfskunde. Met een pragmatische instelling, gewoon ‘doen’ en een sterke mate van resultaatgerichtheid dekken we de hele life cycle van asset management, van strategie tot uitvoering.

Meer informatie

Vacatures

Compris biedt je de kans om bij toonaangevende organisaties in infra- en productiesector en in de logistiek te helpen in slimme oplossingen. Doelstelling is om hun asset management organisatie naar een hoger niveau te professionaliseren (excelleren). We bieden je een energieke omgeving en een team van professionals waarin je de ruimte krijgt om eigen initiatieven te nemen en mee te denken in oplossingen. En dat alles in een lerende omgeving en met een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. Ook collega worden?

Meer informatie

Compris laat ‘asset management’ voor organisaties werken. Onze 30 asset management professionals zorgen ervoor dat organisaties de regie over hun complexe infrastructuur, productie- en logistieke systemen (terug)krijgen waardoor deze organisaties kunnen excelleren. We hebben oog voor de mensen die ermee werken en bewijzen daar onze meerwaarde als ervaren asset managers met ‘people skills’. Meer informatie