Geef uw medewerkers toegang tot actuele asset management kennis

Asset management is niet langer alleen het domein van technici, operators en engineers, maar integraal onderdeel van de bedrijfsorganisatie. Dit betekent dat uw medewerkers goed op de hoogte moeten zijn van het gedachtegoed van asset management. Denk hierbij aan bewustwording over het ontwerpen, plannen en berekenen van de gehele levensduur van uw assets. Door hen toegang te geven tot de juiste kennis, kunt u erop vertrouwen dat uw asset management systeem steeds beter tot stand komt en doet wat het moet doen: kosten besparen, risico’s beheersen en bedrijfsprestaties verhogen.

Wij hebben jarenlange kennis op het gebied van duurzaam asset management en delen deze kennis graag. We coachen, ondersteunen en inspireren. Dit doen we bijvoorbeeld met ons lesprogramma waarin wij medewerkers in een aantal modules alles leren over strategisch asset management. Hebben uw medewerkers al voorkennis? Dan is het mogelijk om een module los te volgen of deel te nemen aan een specifieke training of workshop die wij op maat verzorgen. Bij vijf of meer medewerkers verzorgen wij de training ook in-company.

Modules

  1. Basis CMMS kennis (Maximo/ SAP/ Ultimo) e-learning module
  2. Basis ISO 55000 [2 dagdelen]
  3. Basis Risk Management [1 dagdeel]
  4. Basis Contract management [2 dagdelen]
  5. Basis Maintenance Management [2 dagdelen]
  6. Basis Requirements Management [2 dagdelen]
  7. Compris Asset Management Framework [1 dagdeel]

Nieuwsgierig naar ervaringen?

Bent u benieuwd hoe onze deelnemers de trainingen en workshops hebben ervaren? Wij hebben enkele testimonials voor u op een rijtje gezet.

Meer weten over ons aanbod?

Wilt u meer weten over onze workshops en trainingen? Neem dan vrijblijvend contact op met Guido Debrichy, asset management professional.