Onze oplossingen

Om optimaal te profiteren van de machines en systemen die een organisatie in gebruik heeft, is asset management geen optie, maar een must. Maar hoe geeft u dat slim en duurzaam vorm?

Als partner in duurzaam asset management helpen we u de overstap te maken van reactief handelen naar proactief inspelen op morgen. Met een diversiteit aan oplossingen helpen wij organisaties uit verschillende branches hun asset management verder te professionaliseren. Daarbij spelen we uiteraard altijd optimaal in op de vraag van onze opdrachtgevers. Benieuwd waar wij u zoal mee kunnen ondersteunen?

Meer weten over ons aanbod?

Benieuwd welke oplossingen bij uw organisatie passen? Neem vrijblijvend contact op met Frank Schouten, asset management professional.

Ontdek onze dienstverlening

Duurzaam asset management

Met duurzaam asset management verhoogt u bedrijfsprestaties, verlaagt u kosten en beheerst u risico’s. Compris geeft u de regie over uw assets terug.

Asset Management QuickScan

Hoe volwassen is uw bedrijf op het gebied van asset management? Onze QuickScan geeft snel inzicht en brengt verbeteringen en kansen in kaart.

Begeleiden ISO-certificeringen

Met dank aan onze jarenlange ervaring en diepgaande kennis weten wij hoe organisaties compliant worden volgens ISO55001 of ISO50001. Meer weten? Bekijk onze aanpak.

Interim management

Heeft u tijdelijk ondersteuning nodig? Onze professionals gaan graag als interim assetmanager, contractmanager, technisch- of energiespecialist voor u aan de slag.

Training en workshops

Wilt u uw medewerkers trainen op het gebied van asset management? Wij bieden trainingen op maat.

Compris Operations

Hulp nodig bij het uitvoeren van operationale werkzaamheden op het gebied van data management? Compris Operations staat voor u klaar. Ontdek de mogelijkheden!