Onze oplossingen

Om optimaal te profiteren van de machines en systemen die een organisatie in gebruik heeft, is assetmanagement geen optie, maar een must. Maar hoe creëer je een slim en duurzaam assetmanagementsysteem binnen een bestaande organisatie? 

Als partner in duurzaam assetmanagement helpen we om de overstap te maken van reactief handelen naar proactief inspelen op morgen. Met een diversiteit aan oplossingen helpen wij organisaties uit verschillende sectoren om hun assetmanagementsysteem verder te professionaliseren. Daarbij spelen we in op de behoefte van onze opdrachtgevers met oog voor nut en noodzaak. Benieuwd waar wij het verschil maken? Neem gerust contact op!

Meer weten over ons aanbod?


Benieuwd welke oplossingen bij uw organisatie passen? Neem vrijblijvend contact op met Anton Post, asset management professional.

Ontdek onze dienstverlening

Duurzaam asset management

Met duurzaam asset management verhoogt u bedrijfsprestaties, verlaagt u kosten en beheerst u risico’s. Compris geeft u de regie over uw assets terug.

Asset Management QuickScan

Hoe volwassen is uw bedrijf op het gebied van asset management? Onze QuickScan geeft snel inzicht en brengt verbeteringen en kansen in kaart.

Begeleiden ISO-certificeringen

Met dank aan onze jarenlange ervaring en diepgaande kennis weten wij hoe organisaties compliant worden volgens ISO55001 of ISO50001. Meer weten? Bekijk onze aanpak.

Interim management

Heeft u tijdelijk ondersteuning nodig? Onze professionals gaan graag als interim assetmanager, contractmanager, technisch- of energiespecialist voor u aan de slag.

Training en workshops

Wilt u uw medewerkers trainen op het gebied van asset management? Wij bieden trainingen op maat.

Compris Operations

Hulp nodig bij het uitvoeren van operationale werkzaamheden op het gebied van data management? Compris Operations staat voor u klaar. Ontdek de mogelijkheden!