Zorg voor up-to-date en beschikbare asset data

Om uw afspraken en verwachtingen naar stakeholders na te komen wilt u op uw machines en systemen kunnen vertrouwen. Hiervoor is een professionele asset management organisatie essentieel. Maar hoe doet u dit als u niet de juiste kennis of capaciteit in huis heeft? Compris Operations staat voor u klaar en zorgt dat uw asset data up-to-date en beschikbaar is.

De dienstverlening van ons label Compris Operations richt zich op het uitvoeren van operationele werkzaamheden. Denk hierbij aan het tijdelijk inzetten van onze consultants voor het opzetten van document- en dataverwerking in diverse systemen. Maar onze dienstverlening gaat verder. Voor diverse organisaties zijn wij de service provider die een asset data loket opzet en bemant. Zo kunnen onze opdrachtgevers erop vertrouwen dat de asset data stromen soepel verlopen en de project- en beheerorganisatie altijd de meest actuele en correcte data ter beschikking heeft. Wij vormen hierbij de brug tussen uw project- en beheerorganisatie.

Registratie en borgen data

Het borgen en registreren van data bij de overdracht van een project naar beheer is essentieel. Zonder bouwtekeningen, P&ID’s, onderhoudshandleidingen en leveranciersgegevens is het beheren van asset data een nog grotere uitdaging. En dat niet alleen, u wilt ook dat collega’s de data op één centrale plek kunnen vinden en dat er actief controle is op de in- en uitgifte van alle verschillende soorten asset data. Een asset data desk biedt uitkomst en helpt u de data optimaal te beheren, borgen en op te schonen.

Compris Operations helpt u bij het opzetten van de desk en verzamelt de data binnen uw organisatie. Zo heeft u hier geen omkijken naar en krijgt u geen onaangename verrassingen wanneer uw assets van de projectfase naar beheer gaan en vice versa.

Meer weten over ons aanbod?

Wilt u meer weten over dit onderwerp? Neem dan vrijblijvend contact op Anton Post, asset management professional.