Up-to-date en beschikbare asset informatie

Om afspraken en verwachtingen naar stakeholders na te komen wil je op de machines en systemen van jouw organisatie vertrouwen. Hiervoor is een professionele assetmanagement-organisatie essentieel. Maar hoe doe je dit als je hiervoor niet de juiste kennis of capaciteit in huis hebt? Compris Operations staat klaar en zorgt dat jullie asset data up-to-date en beschikbaar is om de juiste informatie altijd beschikbaar te hebben.

De dienstverlening van ons label Compris Operations richt zich op het uitvoeren van operationele werkzaamheden. Denk hierbij aan het tijdelijk inzetten van onze professionals voor het opzetten van document- en dataverwerking in diverse systemen. Maar onze dienstverlening gaat verder. Voor diverse organisaties zijn wij de service provider die een asset data loket opzet en bemant. Zo kunnen onze opdrachtgevers erop vertrouwen dat de asset data stromen soepel verlopen en de project- en beheerorganisatie altijd de meest actuele en correcte data ter beschikking heeft. Wij vormen hierbij de brug tussen de project- en beheerorganisatie.

Registratie en borgen data

Het borgen en registreren van data bij de overdracht van een project naar beheer is essentieel. Zonder bouwtekeningen, P&ID’s, onderhoudshandleidingen en leveranciersgegevens is het beheren van asset data een nog grotere uitdaging. En dat niet alleen, je wil ook dat collega’s de data op één centrale plek vinden en dat er actief controle is op de in- en uitgifte van alle verschillende soorten asset data. Een asset data desk biedt uitkomst en helpt om de data optimaal te beheren, borgen en op te schonen.

Compris Operations helpt bij het opzetten van de desk en verzamelt de data binnen jullie organisatie. Zo heb je hier geen omkijken naar en krijg je geen onaangename verrassingen wanneer de assets van de projectfase naar beheer gaan en vice versa.

Meer weten over ons aanbod?

Wilt u meer weten over dit onderwerp? Neem dan vrijblijvend contact op Anton Post, asset management professional.