Onbekend of jullie assetmanagement systeem aan de ISO55000 normering voldoet?

Wij brengen de huidige situatie graag in kaart middels onze Quickscan

Een effectief assetmanagement systeem is de basis om continu te verbeteren en als organisatie actief te sturen op waarden, kosten, prestaties en risico’s.

Voor assetmanagement geldt de internationaal erkende NEN-ISO 55001 als norm. Voldoet jouw organisatie aan deze normering?  Wij geven je middels onze concrete QuickScan graag inzicht in de volwassenheid van jouw assetmanagement systeem door de huidige situatie te toetsen tegen de eisen die de ISO 55001 hieraan stelt. Hierna heb je inzicht in de huidige volwassenheid van het assetmanagement systeem en hoe je deze verder kan optimaliseren.

Hoe gaan wij te werk?

Eén van onze ervaren professionals brengt de huidige situatie met betrekking tot assetmanagement in kaart. Hij/zij gaat bij diverse personen binnen de organisatie informatie inwinnen. Daarnaast voeren wij een nader onderzoek uit waaronder een review van het documentatie- en het onderhoudsbeheersysteem.

Het resultaat

De QuickScan zorgt voor een onafhankelijke blik op het niveau van assetmanagement binnen de organisatie. Wij brengen de organisatorische knelpunten, verbetermogelijkheden en kansen pragmatisch in kaart. Dit wordt aangegeven middels een ‘ISO55001 Maturity Spindiagram’ zoals hieronder te zien. Het resultaat is een concreet rapport met bevindingen en aanbevelingen om het assetmanagement systeem verder te professionaliseren.

Vraag vrijblijvend informatie aan

  Liever direct contact opnemen?

  Heb je vragen of specifieke wensen met betrekking tot onze QuickScan? Ik hoor het graag via 0623413212 of te mailen naar anton.post@compris.eu

  Meer weten over ons aanbod?

  Wilt u meer weten over ISO55001? Neem dan vrijblijvend contact op met Anton Post, assetmanagement professional.

  ISO55001 in de praktijk

  Schiphol bagage is ISO55001 gecertificeerd. Nieuwsgierig hoe zij dit voor elkaar hebben gekregen?

  ISO50001 in de praktijk

  Benieuwd hoe Schiphol met de ISO50001-certificering een grote stap zet naar een energiepositief Schiphol in 2050?