Het onderhoudsbudget besteden aan nieuwe assets (vervangen)? Of liever investeren in modificaties en levensduurverlenging van bestaande assets (business case)? Hét vraagstuk binnen elke organisatie. Want wanneer ga je dan vervangen? Wat zijn precies de voor- en nadelen als je kiest voor nieuw? En zijn er nog andere alternatieven dan onderhouden? Tijdens de Eemsdelta Expo worden dit soort vragen beantwoord. Compris directeur Ren van ’t Slot is één van de key note sprekers.

Compris laat asset management voor organisaties werken. We zorgen ervoor dat organisaties de regie over hun complexe infrastructuur, productie- en logistieke systemen (terug)krijgen waardoor deze organisaties kunnen excelleren. In veel branches zien we een toenemende vraag om asset management expertise in het vervangingsvraagstuk.

Ren: “Het is belangrijk om de criteria te weten op basis waarvan je besluit om te gaan investeren of om de levensduur van Duurzame Productie Middelen (DPM’s) te verlengen. Als de keuze is gemaakt om de levensduur te verlengen, komt de vraag hoe pak je dat aan? Plus, is het belangrijk om voorafgaand aan deze beslissingen de onderhoudscontracten zodanig in te richten dat er flexibiliteit mogelijk is in de afspraken tussen opdrachtgever en opdrachtnemer? Tijdens de Eemsdelta Expo neem ik je mee langs deze vragen en dit doe ik aan de hand van de praktijkcase ‘Levensduurverlenging bij Schiphol’.”

Informatie en aanmelden

Het seminar is gratis te bezoeken voor alle leden van de NVDO Kring Noord Nederland. Mail Ren van ‘t Slotvoor meer informatie of bekijk het volledige programma en meld je aan.

REN VAN ‘T SLOT
STRATEGISCH ADVISEUR
Wil je meer weten over dit onderwerp, neem dan contact op met deze asset management professional.
Meer informatie / Neem contact op

Compris laat ‘asset management’ voor organisaties werken. Onze 30 asset management professionals zorgen ervoor dat organisaties de regie over hun complexe infrastructuur, productie- en logistieke systemen (terug)krijgen waardoor deze organisaties kunnen excelleren. We hebben oog voor de mensen die ermee werken en bewijzen daar onze meerwaarde als ervaren asset managers met ‘people skills’. Meer informatie

Bekijk de services van Compris

GERELATEERDE DOWNLOAD(S)