Bijdragen aan een steeds effectievere én een meer duurzaam assetmanagementsysteem, dat is waar Compris opdrachtgevers mee helpt door heel Nederland.

Het verbeteren van het (asset) management systeem stopt in principe nooit. De basis blijft om continu te verbeteren om te kunnen excelleren. Wanneer je de regie hebt over je asset portefeuille of areaal, ervaar je als asset eigenaar de ruimte om na te denken over de toekomst. Organisaties die van reactief onderhoud naar een vakvolwassen onderhoudsorganisatie gaan, ervaren hetzelfde: minder rennen en meer plannen! Asset management is natuurlijk vele malen breder dan ‘alleen’ onderhoud. Het opzetten van een asset management systeem is een alomvattend bedrijfsmodel met vele aspecten, kijk maar eens naar de ’39 onderwerpen-afbeelding’ die gaan over al deze facetten van professioneel beheer.

Compris werkt voor diverse asset eigenaren in Nederland die zichzelf als doel stellen verder te verduurzamen en tegelijkertijd te voldoen aan de hoge verwachtingen van stakeholders. Geen gemakkelijke opgave!

Zelf willen wij als organisatie ook continu verbeteren en bewust omgaan met alle facetten van ons werk. Compris zet daarom in op het verduurzamen van haar bedrijfsactiviteiten. In februari 2022 heeft Compris het certificaat ‘CO2 prestatieladder (niveau 3) in ontvangst genomen van Normec NCK.

Weer een mooie stap in de goede richting. Complimenten aan ons interne team om dit in goede banen te leiden!

Frank Schouten
Business Development Manager
Wil je meer weten over dit onderwerp, neem dan contact op met Frank Schouten.
Meer informatie / Neem contact op

Onze enthousiaste asset management professionals zorgen ervoor dat onze opdrachtgevers de regie over hun complexe infrastructuur, productie- en logistieke systemen (terug)krijgen waardoor zij excelleren. We hebben verstand van professioneel beheer én oog voor de mensen die ermee werken. Compris werkt exclusief voor asset eigenaren en staat uw organisatie als onafhankelijke expert graag bij om een pragmatisch en duurzaam asset management systeem te realiseren. meer informatie