Succesvol samenwerken

Door inzet van contract management maak je heldere afspraken met (interne) klanten en leveranciers met als resultaat een succesvolle samenwerking en duurzame relaties. Voorbeeldvragen zijn: welke toeleveranciers heb je en wat leveren zij? Doen ze dat goed en volgens afspraak? Zo nee, welk gevolg geef je daaraan? Zijn de contracten misschien aan evaluatie toe? Staat er een aanbesteding op de planning? Gaat je organisatie bepaalde activiteiten uitbesteden?

Organisaties zijn vaak afhankelijk van servicepartijen en leveranciers. Door in samenwerking met betrokken stakeholders heldere afspraken te maken, worden conflicten vermeden en creëer je draagvlak binnen de organisatie. De focus op prestaties biedt een duidelijke basis om leveranciers en medewerkers te kunnen sturen en af te rekenen op resultaten – waardoor ook je assets beter zullen presteren.

Compris biedt organisaties overzicht over alle lopende contracten en zorgt voor heldere input bij het sluiten van nieuwe contracten. Daarnaast dragen wij ook de grote projecten als aanbestedingen, outsourcing en het samenvoegen van contracten. Niet als jurist (daar zijn anderen goed in), maar als vertaler van de visie en strategie op het gebied van beheer en onderhoudsmanagement naar effectieve en heldere afspraken.

Contract review
Door contracten regelmatig te (laten) reviewen, verkrijg je inzicht in de prestaties van leveranciers. Zo weet je of de vastgelegde afspraken ook daadwerkelijk worden nagekomen. Een review kan zelfs leiden tot het verbeteren van afspraken om deze meer bij te laten dragen aan organisatiedoelstellingen. De professionals van Compris hebben jarenlange ervaring in het reviewen van contracten. Benieuwd naar onze werkwijze? Download dan hier meer informatie over ‘contract review’.
Begeleiden van aanbestedingen
Middels aanbesteden selecteer je de beste leverancier tegen de juiste prijs-kwaliteitverhouding voor de uit te voeren opdracht. Door tijdens het gehele proces af te stemmen met belanghebbenden, creëer je draagvlak en helderheid met betrekking tot het aanbestedingsproces, de verschillende verwachtingen en de wijze waarop het contract gemanaged gaat worden. Het voorbereiden en begeleiden van aanbestedingen behoort tot de dagelijkse activiteiten van Compris. Meer weten over hoe wij jouw organisatie kunnen helpen? Download dan hier meer informatie over ‘aanbestedingen begeleiden’.

FRANK SCHOUTEN
ASSET MANAGEMENT PROFESSIONAL
Wil je meer weten over dit onderwerp, neem dan contact op met deze asset management professional.
Meer informatie / Neem contact op

Compris laat ‘asset management’ voor organisaties werken. Onze 30 asset management professionals zorgen ervoor dat organisaties de regie over hun complexe infrastructuur, productie- en logistieke systemen (terug)krijgen waardoor deze organisaties kunnen excelleren. We hebben oog voor de mensen die ermee werken en bewijzen daar onze meerwaarde als ervaren asset managers met ‘people skills’. Meer informatie