Wist je dat het waarmaken van je duurzaamheidsambities hand in hand gaan met Asset Management? Of zie je geen verband? Op 29 november 2016 organiseert PPS Netwerk samen met Balance en Compris het praktijkseminar ‘Duurzaamheidsambities waarmaken met Asset Management.’

Hoe stuur je via Asset Management op maximale verbetering van bouw- en onderhoudsopgaven op de lange termijn? Hoe speel je zo goed mogelijk in op trends (zoals bezuinigingen, decentralisatie en krimp) en formuleer je daar een passend antwoord op? En, hoe kun je je asset management organisatie zó inrichten dat deze bijdraagt aan het behalen van je duurzaamheidsdoelstellingen? Asset Management Professional Gabby van Meer van Compris en Hilda Feenstra – auteur van het boek ‘Duurzaam zijn moet je durven’- delen hun visie op deze en andere vraagstukken.

Verantwoord en duurzaam opereren

(Semi) publieke partijen moeten duidelijke keuzes maken rondom het verbeteren van hun assets en moeten transparantie bieden in hun besluitvorming en prioritering. De maatschappij verwacht dat organisaties verantwoord en duurzaam opereren en dat kan weer tot heel andere prioriteiten en keuzes leiden. Hoe kun je als organisatie Asset Management verder implementeren en professionaliseren en tegelijk de transitie maken naar een duurzame organisatie? Zijn dat twee verschillende trajecten of kunnen ze elkaar juist versterken? Tijdens de interactieve bijeenkomst krijg je hier aan de hand van praktijkvoorbeelden meer inzicht in.

Informatie en aanmelden

Het seminar is gratis te bezoeken voor bestuurders, adviseurs, sectorhoofden en projectmanagers die bezig zijn met verandertrajecten. Mail Gabby van Meer voor meer informatie of bekijk het volledige programma en meld je aan.

FRANK SCHOUTEN
ASSET MANAGEMENT PROFESSIONAL
Wil je meer weten over dit onderwerp, neem dan contact op met deze asset management professional.
Meer informatie / Neem contact op

Compris laat ‘asset management’ voor organisaties werken. Onze 30 asset management professionals zorgen ervoor dat organisaties de regie over hun complexe infrastructuur, productie- en logistieke systemen (terug)krijgen waardoor deze organisaties kunnen excelleren. We hebben oog voor de mensen die ermee werken en bewijzen daar onze meerwaarde als ervaren asset managers met ‘people skills’. Meer informatie