Regie op assets is het credo

Geen stilstand, wel continuïteit. Dat is wat alle asset managers willen. Alles moet blijven draaien. En organiseer je dit goed, dan draagt asset management bij aan de continuïteit van je bedrijfsvoering. Met oog voor die continuïteit, levert Compris specialistische kennis van alle facetten van asset management. Compris beleeft haar lustrumjaar en wie jarig is trakteert! Directeur Ren van ’t Slot: “We besluiten ons lustrumjaar met het uitbrengen van een magazine boordevol inzichten en leermomenten.” René Korevaar, Manager Bagage Beheer van Amsterdam Airport Schiphol ontving op 28 april 2016 het eerste exemplaar uit handen van Ren. “Compris is al jaren strategisch sparringpartner voor onze asset management organisatie en we zijn verheugd het eerste exemplaar in ontvangst te mogen nemen. We feliciteren Compris hartelijk met hun 15-jarig bestaan!” aldus René Korevaar.

Regie teruggeven

Ren is trots op deze uitgave. “Het resultaat mag er zijn, het is een goede mix geworden van showcases en artikelen. Het is verrijkt met een uitneembare A3-illustratie die we hebben ontwikkeld vanuit de gedachte ‘een handig houvast voor regie op asset management-vraagstukken’. De artikelen zijn veelal in samenwerking met ons team én onze opdrachtgevers ontwikkeld. Op die manier ontstaat een breed palet van soorten vragen die leven in ons vakgebied. Vrijwel alle vragen zijn terug te voeren op het hebben van regie. De perceptie van asset management is veranderd. Nog niet zo heel lang geleden was onderhoud vooral een lastige kostenpost en waren assets dingen die kapot konden gaan. Nu zien steeds meer organisaties asset management als een middel om een groter doel te bereiken, namelijk: een succesvolle onderneming. Dat is exact dé visie waar Compris voor staat en tevens de boodschap die we via dit magazine willen meegeven aan vakgenoten in het werkveld van asset management.”

Nieuwe jas Meesters in beheer

Compris heeft zich het asset management in de afgelopen vijftien jaar meer dan meester gemaakt. Ren vervolgt: “Vanaf heden positioneren wij ons dan ook als ‘meesters in beheer’ waarbij de nadruk ligt op sparren, leren en samen de meest passende oplossing ontwikkelen in uiteenlopende klantsituaties die vragen om professioneel asset management. Dit doen wij met een nieuw jasje aan; een vernieuwde huisstijl met een nieuw beeld- en woordmerk. Het resultaat is nu al te zien op onze nieuwe website, te bereiken via compris.eu/.”

Trends en ontwikkelingen

“Leren en groeien, we doen niet anders. Al vijftien jaar, zelf en samen met onze opdrachtgevers. We zien het goed functioneren van assets als succesfactor, mits het beheer professioneel gebeurt. En beheren, dat kun je leren. We grijpen ons lustrumjaar ook aan om alle kennis en ervaring die wij in huis hebben, te gaan delen onder ons label Compris Academy, te bereiken via compris.eu/academy. Tijdens onze opdrachten signaleren we trends en ontwikkelingen die we verwerken in ons opleidingsaanbod. We verwerken dit ook in een tweemaandelijkse blog die je kunt lezen via compris.eu, met een koppeling naar actuele vraagstukken zoals deze maand over hoe big data ook asset managers bezighoudt,” besluit Ren.

REN VAN ‘T SLOT
STRATEGISCH ADVISEUR
Wil je meer weten over dit onderwerp, neem dan contact op met deze asset management professional.
Meer informatie  /  Neem contact op

Compris laat ‘asset management’ voor organisaties werken. Onze 30 asset management professionals zorgen ervoor dat organisaties de regie over hun complexe infrastructuur, productie- en logistieke systemen (terug)krijgen waardoor deze organisaties kunnen excelleren. We hebben oog voor de mensen die ermee werken en bewijzen daar onze meerwaarde als ervaren asset managers met ‘people skills’. Meer informatie

GERELATEERDE DOWNLOAD(S)