Asset Management als succesfactor in de bedrijfsvoering: dat is de boodschap die Compris uitdraagt in het programma Ondernemerszaken van RTL. Het item was te zien op 9, 10 en 11 maart 2015 op RTL 7 en is terug te vinden op de website van RTL Ondernemerszaken.

Groeiend vakgebied

Asset management is een groeiend vakgebied dat steeds meer aandacht krijgt van zowel de publieke als de private sector. Tegelijkertijd is het voor deze organisaties een grote uitdaging om het asset management professioneel en effectief op te zetten, mensen op te leiden en de kennis in huis te houden.

Samenspel van verschillende disciplines

In Ondernemerszaken betoogt Compris dat asset management een soepel samenspel moet zijn tussen asset data Management, maintenance management en contract management, waarbij het precieze recept verschilt per klant en per opdracht. Resultaat: een excellerende organisatie, aldus Compris in het item.

Sofie Gale

‘We vonden het erg leuk om ons verhaal te vertellen voor de camera’, zegt directeur Ren van ’t Slot. ‘De opnamen dwongen ons ook om onze toegevoegde waarde krachtig te verwoorden. Wat betekenen wij nou écht voor onze klanten? Dit is waar we op uitkwamen: asset management als succesfactor voor de bedrijfsvoering. Daar staan we vierkant achter.’

© RTL Ondernemerszaken (2015), Motion Media BV

REN VAN ‘T SLOT
STRATEGISCH ADVISEUR
Wil je meer weten over dit onderwerp, neem dan contact op met deze asset management professional.
Meer informatie  /  Neem contact op

Compris laat ‘asset management’ voor organisaties werken. Onze 30 asset management professionals zorgen ervoor dat organisaties de regie over hun complexe infrastructuur, productie- en logistieke systemen (terug)krijgen waardoor deze organisaties kunnen excelleren. We hebben oog voor de mensen die ermee werken en bewijzen daar onze meerwaarde als ervaren asset managers met ‘people skills’. Meer informatie