Het begon allemaal met de ondernemerszin van Ren van ’t Slot. Vijftien jaar geleden in Velsen. Koersvast rolt hij – eerst nog in klein teamverband – Compris uit tot wat het nu is: een gezonde organisatie met 30 Asset Management Professionals.

Intussen  gehuisvest in WTC Schiphol verandert Compris moeiteloos mee met de asset management behoefte van haar bestaande en potentiële opdrachtgevers. “Goed asset management is geen modetrend. Het is vooruitzien met specialistische kennis van het vak,” aldus Ren van ’t Slot.

Vooruit kijken

Met vijftien jaar ervaring op zak staat Compris voor het professioneel organiseren van asset management. Ren vervolgt: “Geen stilstand, maar continuïteit. Dat is wat alle asset managers willen. Alles moet blijven draaien. En organiseer je dit goed, dan draagt asset management bij aan de continuïteit van je bedrijfsvoering. Met oog voor die continuïteit, levert Compris specialistische kennis van alle facetten van asset management.”

“Als organisatie staat Compris zelf ook niet stil en heeft zich het asset management vak meer dan meester gemaakt. Met gepaste trots positioneren we ons vanaf heden als ‘Meesters in beheer’ in de breedste zin van het woord. De nadruk ligt op sparren, leren en samen ontwikkelen van de meest passende oplossing in uiteenlopende klantsituaties die vragen om professioneel asset management. Bij deze positionering hoort een nieuwe uitstraling. Binnenkort presenteren wij ons in een beter passende outfit; een nieuwe huisstijl en een nieuwe website. Wij houden u op de hoogte.”

Samenwerken en samen werken

“Zonder onze professionals en opdrachtgevers geen lustrummoment. We zijn dan ook erg trots op onze Asset Management Professionals die, ieder met eigen kennis en expertise, Compris hebben gebracht tot waar we nu staan. Met veel plezier werk(t)en zij al samen aan inspirerende asset management opdrachten met ADM, CVG Papier, Delta Milieu, Norit, Provincie Noord-Holland, Schiphol Group, TNT, GDH, APMT, HTM, Tata, Gasunie en Bol.com.”

“Wij geloven in samenwerking om het asset management vak naar een hoger niveau te tillen. We blijven heel graag met opdrachtgevers sparren om van elkaar te leren,” besluit Ren.

REN VAN ‘T SLOT
STRATEGISCH ADVISEUR
Wil je meer weten over dit onderwerp, neem dan contact op met deze asset management professional.
Meer informatie  /  Neem contact op

Compris laat ‘asset management’ voor organisaties werken. Onze 30 asset management professionals zorgen ervoor dat organisaties de regie over hun complexe infrastructuur, productie- en logistieke systemen (terug)krijgen waardoor deze organisaties kunnen excelleren. We hebben oog voor de mensen die ermee werken en bewijzen daar onze meerwaarde als ervaren asset managers met ‘people skills’. Meer informatie