Compris heeft in september 2019 ISO-certificering voor kwaliteitsmanagement, ISO 9001:2015,
behaald. De certificering is gericht op kwaliteitsmanagement, in te zetten voor zowel producerende bedrijven als dienstverleners.

ISO 9001 is een bewijs van kwaliteit van dienstverlening en interne processen, continue verbeteringen op dit gebied en het verbeteren van efficiëntie. Bij externe audits werd onze organisatie door een onafhankelijke beoordelaar positief beoordeeld op verschillende onderdelen. Hiermee is het ISO 9001-keurmerk een feit.

Rogier Bleys, kwaliteitsmanager bij Compris: “We zijn erg trots dat we de ISO 9001-certificering hebben behaald. Deze certificering bevestigt aan onze huidige en toekomstige opdrachtgevers dat wij procesmatig werken en steeds op zoek zijn naar verbetering van processen.“

Jaarlijks laat Compris zich door middel van interne audits toetsen om te beoordelen of het systeem nog overeenstemt met het beoogde doel. Hierna volgt een controle van een gecertificeerd extern bureau om te bepalen of het opgestelde kwaliteitsbeleid en de ISO 9001:2015 norm in voldoende mate wordt nageleefd.

Rogier Bleys

Rogier Bleys
ASSET MANAGEMENT PROFESSIONAL
Wil je meer weten over dit onderwerp, neem dan contact op met deze asset management professional.
Meer informatie / Neem contact op

Compris laat ‘asset management’ voor organisaties werken. Onze 30 asset management professionals zorgen ervoor dat organisaties de regie over hun complexe infrastructuur, productie- en logistieke systemen (terug)krijgen waardoor deze organisaties kunnen excelleren. We hebben oog voor de mensen die ermee werken en bewijzen daar onze meerwaarde als ervaren asset managers met ‘people skills’. Meer informatie

GERELATEERDE ARTIKELEN