Compris 20 jaar

Het begon 20 jaar geleden allemaal met de ondernemerszin van Ren van ’t Slot. Koersvast rolt hij – Compris uit tot wat het nu is: een gezonde organisatie met een enthousiaste groep Asset Management Professionals. Begin dit jaar heeft Van ’t Slot het stokje van algemeen directeur overgedragen aan Mitch van der Heijden. Een ervaren ondernemer die een duidelijke koers voor ogen heeft; verder groeien met Compris als kennisorganisatie op het gebied van asset management.

Asset Management door de jaren heen
In de afgelopen 20 jaar is de perceptie van asset management veranderd. In de eerste jaren werd onderhoud vooral gezien als een lastige kostenpost. Nu zien steeds meer organisaties asset management als een middel tot een groter doel, namelijk een succesvolle onderneming. Alles moet blijven draaien. Organiseer je dit goed, dan draagt asset management bij aan de continuïteit van de bedrijfsvoering. Met oog voor die continuïteit, draagt Compris al 20 jaar bij aan de optimale prestatie en het rendement van assets bij haar opdrachtgevers.

Frank Schouten
ASSET MANAGEMENT PROFESSIONAL
Wil je meer weten over dit onderwerp, neem dan contact op met deze asset management professional.
Meer informatie / Neem contact op

Compris laat ‘asset management’ voor organisaties werken. Onze 30 asset management professionals zorgen ervoor dat organisaties de regie over hun complexe infrastructuur, productie- en logistieke systemen (terug)krijgen waardoor deze organisaties kunnen excelleren. We hebben oog voor de mensen die ermee werken en bewijzen daar onze meerwaarde als ervaren asset managers met ‘people skills’. Meer informatie

GERELATEERDE ARTIKELEN