Asset Data Management Dienstverlening

Compris ziet assets als een succesfactor, mits ze professioneel worden beheerd. Onderdeel van dit beheer is het op orde houden van uw Asset Data. Deze dienstverlening valt onder ons label Compris Operations. Vanuit Operations ondersteunen wij uw organisatie door uw Asset Data op orde te houden in een complexe wereld van projecten, (meerjarig) onderhoud en beheer.

Asset management is niet langer alleen het domein van technici, operators en engineers. Het is een integraal onderdeel van de bedrijfsvoering. Om asset management te laten werken is het van vitaal belang dat u kunt vertrouwen op de data van en over uw assets. Dit gaat om standaardinformatie als garanties, specificaties en tekeningen maar ook om variabele gegevens zoals onderhoudsplanningen, afschrijvingen en inspecties.

Compris Operations biedt een all-in-one oplossing voor het beheren van de Asset Data van uw organisatie. Ons multi-disciplinaire team van gedreven document controllers en asset data engineers beheren reeds de Asset Data van onze toonaangevende opdrachtgevers.

Asset Data Management is onderdeel van de filosofie van Compris

E-Learning & Digitale Werkinstructies

E-Learning is een belangrijk onderdeel in het opleiden van uw medewerkers om met uw onderhoud beheersysteem (CMMS) te kunnen werken. Compris Operations stelt uw onderneming in staat om via de Online Leeromgeving in een gepersonaliseerde omgeving (Compris PlusPort, powered by NoMondai) aan de slag te gaan met content die wij voor u ontwikkelen.

Er komt veel kijken bij het implementatietraject van uw systeem en het is uiteraard belangrijk dat uw medewerkers als gebruikers van het systeem hier goed voor zijn opgeleid. Deze opleidingen vragen veel extra inspanning van uw organisatie en van uw medewerkers. De dagelijkse werkzaamheden gaan gewoon door, zodat dit niet altijd even makkelijk te organiseren valt. Door het volgen van diverse vormen van e-learning kunt u uw medewerkers in korte tijd wegwijs maken in uw CMMS.

Web Based Trainingen
Het opleiden van uw medewerkers vormt een belangrijk onderdeel van de implementatie en het gebruik van een bedrijfsapplicatie. En dit geldt in het bijzonder ook voor een Onderhoud Beheer Systeem of CMMS.

De Web Based Training is een op maat gemaakte, digitale, interactieve training die gebruikers op eigen gelegenheid en vanaf elke plaats kunnen volgen.  Per gebruikersrol wordt per onderwerp het proces en de applicatie uitgelegd. Aan de hand van praktische voorbeelden gaat de gebruiker in de applicatie oefenen. De gebruiker kan een training net zo vaak herhalen als hij of zij dit wil. Dit geldt ook voor de periode na ingebruikname van het systeem.

Online Leeromgeving
Onze online Leeromgeving is een oplossing die het leren binnen uw organisatie eenvoudig maakt voor alle gebruikers. Binnen het portaal zijn de trainingen en de voortgang voor de gebruikers overzichtelijk te vinden. Maar ook u kunt de voortgang per gebruiker of per training eenvoudig als rapport opvragen.

Het ‘Learning Content Management System’ van NoMondai is de toegang tot alle digitale trainingen voor cursisten. Iedere gebruiker krijgt de toegespitste training aangeboden die van toepassing is voor zijn of haar rol binnen het onderhoudsproces. In een oogopslag is te zien welke trainingen van toepassing zijn en wat het resultaat is van reeds afgeronde trainingen. Het is zelfs mogelijk om vanuit het LCMS berichten naar de gebruikers te sturen wanneer een training herhaald moet worden.

Hierin is het mogelijk om op diverse manieren de kennis, de vaardigheid en het begrip van de cursisten te toetsen. Ook hier geldt dat het resultaat direct en overzichtelijk wordt weergegeven.

Het LCMS wordt voor u beheerd. Dit neemt u de zorg uit handen en garandeert een hoge mate van beschikbaarheid. Het medium leent zich immers ook voor het leren buiten de normale kantooruren. En voor u zijn in ruime mate rapporten in het LCMS voorhanden om de voortgang per training of per groep te kunnen volgen.

Anton Post
ASSET MANAGEMENT PROFESSIONAL
Wil je meer weten over dit onderwerp, neem dan contact op met deze asset management professional.
Meer informatie / Neem contact op

Onze enthousiaste asset management professionals zorgen ervoor dat onze opdrachtgevers de regie over hun complexe infrastructuur, productie- en logistieke systemen (terug)krijgen waardoor zij excelleren. We hebben verstand van professioneel beheer én oog voor de mensen die ermee werken. Compris werkt exclusief voor asset eigenaren en staat uw organisatie als onafhankelijke expert graag bij om een pragmatisch en duurzaam asset management systeem te realiseren’. Meer informatie.

DE JUISTE MAXIMO TRAINING VIA COMPRIS

Met de basistraining Maximo leert u snel de beginselen van Maximo EAM kennen. Na uw inschrijving ontvangt u direct unieke inloggegevens zodat u snel aan de slag kunt met de training. U doorloopt het trainingspakket via internet. Ga hiervoor naar maximodirect.nl en schrijf u direct in.

OVERNAME NOMONDAI
Op 1 januari 2021 heeft Compris de overname van NoMondai afgerond. Lees hier het bericht.

Het team van Compris Operations