Weten wat je wilt

Door inzet van requirements management wordt duidelijk welke behoefte en eisen er zijn zodat doelstellingen kunnen worden waargemaakt. Hierdoor kunnen organisaties excelleren en zich daarmee onderscheiden van hun concurrenten. Voorbeeldvragen zijn: wat is je behoefte bij de aanschaf of instandhouding van een asset? Welke functies moet het equipment tenminste vervullen? Welke eisen stel je aan de benodigde functies? Wordt duidelijk welke behoefte en eisen er zijn om doelstellingen waar te kunnen maken?

Of het nu gaat om het inrichten van een nieuwe beheertool, of om de aanschaf van een nieuwe machine, het is altijd van belang om je behoefte van tevoren vast te stellen. Zonder deze in kaart te brengen, is de kans groot dat je niet krijgt wat je in gedachte had. Compris maakt de verbinding tussen functioneel specificeren en de eisen die aan een nieuw systeem worden gesteld. Zo wordt innovatie gestimuleerd door de oplossing aan leveranciers over te laten.

Compris helpt bij het achterhalen van de behoefte van betrokken stakeholders en zorgt ervoor dat de specificaties van een nieuw systeem hierop aansluiten. De eisen worden samengebracht in een programma van eisen waarmee wij de organisatie helpen een geschikte leverancier te vinden. Wij bewaken de behoefte tijdens het gehele proces zodat de uiteindelijk geleverde oplossing hieraan zal voldoen. Daarnaast borgen wij de eisen binnen de organisatie om zo gedurende de hele asset levenscyclus de performance aan de behoefte te kunnen toetsen.

GUIDO DEBRICHY
ASSET MANAGEMENT PROFESSIONAL
Wil je meer weten over dit onderwerp, neem dan contact op met deze asset management professional.
Meer informatie / Neem contact op

Compris laat ‘asset management’ voor organisaties werken. Onze 30 asset management professionals zorgen ervoor dat organisaties de regie over hun complexe infrastructuur, productie- en logistieke systemen (terug)krijgen waardoor deze organisaties kunnen excelleren. We hebben oog voor de mensen die ermee werken en bewijzen daar onze meerwaarde als ervaren asset managers met ‘people skills’. Meer informatie