(Semi-)overheid

Als organisatie binnen de (semi-)overheid staan de thema’s maatschappelijk verantwoord ondernemen, duurzaamheid en circulariteit hoog op de agenda. En dat niet alleen, uw organisatie wil en moet hierin een voorbeeldfunctie vervullen. Met duurzaam asset management slaat u twee vliegen in één klap: u beheerst kosten en risico’s én draagt uw steentje bij aan een betere wereld. Wij laten u graag zien wat duurzaam asset management voor uw organisatie kan betekenen.

Met professioneel beheer borgt u de veiligheid en zorgt u voor een hoge beschikbaarheid en betrouwbaarheid van uw assets. Om dit te bereiken is het creëren van draagvlak voor het doorvoeren van veranderingen de sleutel tot succes. Onze consultants weten als geen ander hoe dit werkt en kunnen dankzij hun jarenlange ervaring binnen de (semi-)overheid direct aan de slag. Hieronder vindt u een greep uit de dienstverlening die wij eerder met succes hebben geleverd.

• Ondersteuning bij totstandkoming van duurzaam beheer
Opstellen asset management strategie, beleid en doelen
• Uitvoering van GAP-analyse en begeleiding van het ISO55001-certificeringstraject
• Begeleiden van aanbestedingstrajecten, waarbij u zelf de regie houdt
• Duurzaamheidsdoelstellingen vertalen naar eisen en concretiseren met een value case
Interim dienstverlening

Meer weten over ons aanbod?

Benieuwd welke oplossingen bij uw organisatie passen? Neem vrijblijvend contact op met Frank Schouten, asset management professional.

Succesvol asset management in de praktijk

Praktijkcase
Gemeente Amsterdam

We hebben met de kwalitatieve update van het huidige inspectiekader de gemeente Amsterdam geholpen met een helder beleid en duidelijke aanpak voor het monitoren en inspecteren van civiele constructies. Daarmee kunnen ze invulling geven aan de ambitie om risicogestuurd beheer verder te professionaliseren.

Praktijkcase
Gemeente Den Haag

De gemeente Den Haag is eigenaar en beheerder van de Hubertustunnel. Om de beschikbaarheid en de veiligheid van de tunnel te garanderen, is Compris gevraagd het aanbestedingstraject te begeleiden. De aanbesteding omvat het onderhoud van de Hubertustunnel en de bijbehorende bediening- en bewakingscentrale.