Industrie

Organisaties die binnen de Nederlandse (proces)industrie opereren, hebben te maken met stringente wet- en regelgeving en een toename aan controles en audits vanuit bevoegd gezag. Compliance is voor deze organisaties dan ook het codewoord. Duurzaam asset management kan hieraan een bijdrage leveren. Zo kent u de conditie van uw assets ten opzichte van uw doelstellingen en werkt u actief aan het verlagen van kosten, het verhogen van de bedrijfsprestaties en het beheersen van risico’s.

Het effectief beheren van uw systemen en machines wordt steeds complexer, zeker nu u in toenemende mate te maken krijgt met nieuwe technologie, digitalisering en innovaties. Wij weten als geen ander hoe u uw assets in deze complexe tijden beheersbaar houdt en kiezen daarbij voor een duurzame oplossing. Zo voorkomt u dat u uw assets al vervangt voor deze daadwerkelijk end-of-life zijn. Hieronder vindt u een greep uit de dienstverlening die wij eerder met succes hebben geleverd.

• Begeleiden van uw onderhoudsorganisatie om de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van uw assets te verhogen
• Reviewen en/of opzetten van het test- en acceptatieproces om modificaties, nieuwe technologie of gehele systemen te implementeren
• Uitvoeren beheer QuickScan of Life Cycle Management QuickScan
• Opzetten van een functionele decompositie met NLsfB-codering

Meer weten over ons aanbod?

Benieuwd welke oplossingen bij uw organisatie passen? Neem vrijblijvend contact op met Frank Schouten, asset management professional.

Succesvol asset management in de praktijk

Praktijkcase Olam

In de rol van werkvoorbereider, heeft Compris samen met Olam verbetermogelijkheden geanalyseerd en geïmplementeerd. Voor Olam betekent dit meer regie over haar assets.

Praktijkcase PivotPark

Samen met de afdeling asset management beheer van Pivot Park hebben we de huidige situatie geanalyseerd en een life cycle management systeem ontwikkeld en opgesteld. Daarnaast heeft Pivot Park een flowchart ontvangen waarmee inzichtelijk wordt wie wat doet in welke fase.

Praktijkcase Aluchemie

Aluchemie heeft Compris de opdracht gegeven als projectleider en intermediair bij te dragen aan het identificeren en begeleiden van procesverbeteringen in het EVA verbeterteam.

Praktijkcase Gasunie

Compris speelt sinds 2015 een rol in de 3rd line of defense, namelijk het uitvoeren van operationele audits. Hierbij helpt Compris Gasunie bij het in kaart brengen van processen die moeten worden verbeterd om de regie op de assets verder te versterken, risico’s te beheersen en de efficiency te verhogen.