Testimonials

Er is niemand die beter kan vertellen wat het volgen van een training of workshop van Compris Academy inhoudt dan onze eigen deelnemers. Lees hieronder enkele reacties.

De opgedane kennis breng ik meteen in praktijk!

Bedankt voor de leerzame introductie op onderhoudsmanagement en kennismaking over de methodiek MSG-3 tijdens de training Onderhoudsmanagement en MSG-3. Interessant en handig voor mij en mijn collega’s was dat trainer en Asset Management Professional Arian Boesveld een duidelijke koppeling maakte met onze praktijk, werkvloer en tooling. Zodoende sloot de training 1-op-1 aan bij onze belevingswereld. Een aanrader! Het opzetten van onderhoudsconcepten moet voldoen aan de methodiek MSG-3, een eis van de opdrachtgever waaraan wij in de toekomst goed kunnen voldoen.

Gert-Jan Kiebert, Teamlead Service Operations bij Siemens Nederland N.V.  

testimonial-pagina-main-tekst

Fris gastcollege dat boeide van kop tot staart

Compris heeft als onderdeel van de tweedejaars vakken Handler Business en Business Optimization twee gastcolleges Asset Management verzorgd.

Binnen de assignment van dit onderwijsblok werken de studenten aan een Stakeholder Analysis en een Cost Benefit Analysis bij het invoeren van Airport-CDM bij een luchthaven buiten Europa. De gastcolleges Asset Management waren zeer interessant omdat ze uitstekend aansloten bij de opdracht en de actualiteit. Hierdoor werd de belangstelling van de studenten goed vastgehouden en het enthousiasme voor het onderwerp vergroot. Bedankt hiervoor.

Hans Meckelenkamp, docent Finance, Strategy and Marketing, Aviation Academy, bij Hogeschool van Amsterdam 

GUIDO DEBRICHY
ASSET MANAGEMENT PROFESSIONAL
Wil je meer weten over dit onderwerp, neem dan contact op met deze asset management professional.
Meer informatie / Neem contact op

Compris laat ‘asset management’ voor organisaties werken. Onze 30 asset management professionals zorgen ervoor dat organisaties de regie over hun complexe infrastructuur, productie- en logistieke systemen (terug)krijgen waardoor deze organisaties kunnen excelleren. We hebben oog voor de mensen die ermee werken en bewijzen daar onze meerwaarde als ervaren asset managers met ‘people skills’. Meer informatie