Resultaten

Resultaten behalen samen met Compris

We helpen organisaties bij het behalen van resultaten, ontwerpen én bouwen van een solide asset management organisatie. In onze visie rust asset management op bovenstaande vijf pijlers, op maat samengesteld en toegepast naar gelang de uitdaging van onze opdrachtgever. Op smaak gebracht met coaching en training van de medewerkers. Want die moeten het uiteindelijk gaan doen!
Lees hier meer over Asset Management

Asset management is een kwestie van alles onder controle hebben en houden. Overzicht hebben van wat je hebt staan, hoe alles aan elkaar is verbonden, wat het moet kunnen. Weten wie je leveranciers zijn en onder welke garanties en voorwaarden. Tot aan de laatste schroef weten wat een onderdeel doet, wanneer onderhoud of vervanging nodig is en hoe. Maar ook: de mensen in huis hebben die met deze vakkennis sturing kunnen geven. Hoe zij op zo’n manier de regie kunnen voeren over de assets dat deze geen vervelende kostenpost, maar juist een succesfactor in de bedrijfsvoering zijn.

We helpen organisaties bij het ontwerpen én bouwen van een solide asset management organisatie. Dit doen we door een heldere vertaalslag van de doelen en business strategie naar de asset management strategie. Vervolgens stellen we een uitgebalanceerd recept op van diensten en producten uit asset data management, maintenance management en contract management. In onze visie zijn dit de drie pijlers waarop asset management rust, op maat samengesteld en toegepast naar gelang de uitdaging van onze opdrachtgever. We houden focus op continu verbeteren door prestatiemetingen. Op smaak gebracht met coaching en training van de medewerkers. Want die moeten het uiteindelijk gaan doen!

LUC VAN DE POL
ASSET MANAGEMENT PROFESSIONAL
Wil je meer weten over dit onderwerp, neem dan contact op met deze asset management professional.
Meer informatie / Neem contact op

Compris laat ‘asset management’ voor organisaties werken. Onze 30 asset management professionals zorgen ervoor dat organisaties de regie over hun complexe infrastructuur, productie- en logistieke systemen (terug)krijgen waardoor deze organisaties kunnen excelleren. We hebben oog voor de mensen die ermee werken en bewijzen daar onze meerwaarde als ervaren asset managers met ‘people skills’. Meer informatie

Gerelateerde artikelen
Duurzame organisatie