Dronepoint

Compris werkt samen met Dronepoint, één van de meest vooruitstrevende drone service bedrijven van Nederlandse bodem. Samen zijn Compris en Dronepoint beter in staat om onderhoudsstrategieën te verbreden en de inspectie- en onderhoudskosten te verlagen middels het juist toepassen van drone technologieën.

Steeds meer bedrijven gebruiken drone technologieën omtrent veiligheid, efficiëntie en kostenbesparingen. Het zinvol toepassen van drones en de daaruit voortvloeiende inspectiedata vormt vaak een uitdaging. De samenwerking tussen Compris en Dronepoint biedt daar een oplossing voor; door operationele drone expertise te combineren met bestaande onderhoudsprocessen en -plannen.

Dronepoint helpt haar opdrachtgevers met het behalen van hun Asset Management doelstellingen. Innovatie staat hierbij centraal, door gebruik te maken van de nieuwste drone technologieën in combinatie met AI-toepassingen en software voor visueel Asset Datamanagement. Dronepoint levert complete drone inspectie services en data-analyse, waarbij de nieuwste drone inspectie oplossingen en technologieën worden toegepast op bestaande bedrijfs- en onderhoudsprocessen. Belangrijk hierbij is om de verkregen asset data om te zetten naar informatie deze vervolgens te vertalen naar waardevolle inzichten. Compris en Dronepoint bepalen samen met uw organisatie hoe de door drones verkregen asset data te integreren binnen bestaande processen.

Wil je meer weten over de samenwerking tussen Compris en Dronepoint? Neem dan contact op met Marco van der Kruijff via 0646742221 of marco.vanderkruijff@compris.eu

Marco van der Kruijff
ASSET MANAGEMENT PROFESSIONAL
Wil je meer weten over dit onderwerp, neem dan contact op met deze asset management professional.
Meer informatie / Neem contact op

Compris laat ‘asset management’ voor organisaties werken. Onze 30 asset management professionals zorgen ervoor dat organisaties de regie over hun complexe infrastructuur, productie- en logistieke systemen (terug)krijgen waardoor deze organisaties kunnen excelleren. We hebben oog voor de mensen die ermee werken en bewijzen daar onze meerwaarde als ervaren asset managers met ‘people skills’. Meer informatie